Bestellen

Bestellen bij Skate-Plaza.nl is gemakkelijk, veilig en snel.
U besteld via een beveiligde verbinding en heeft in de meeste gevallen de bestelling binnen 24 uur in huis. 

Om te bestellen voegt u het door u gewenste aantal artikelen toe aan het winkelwagentje. 

Vervolgens ziet u een overzicht met de door u geselecteerde artikelen en heeft u de keuze om verder te winkelen of om de artikelen direct af te rekenen. Klik op ‘doorgaan naar betalen’ om de bestelling verder af te ronden.

Om te bestellen bij Skate-Plaza.nl heeft u een account nodig. Met uw account kunt u de geplaatste bestellingen inzien en gegevens zoals bijvoorbeeld het afleveradres wijzigen. Om een account aan te maken vult u de gevraagde gegevens in en klikt u na het kiezen van een wachtwoord op ‘doorgaan’. Heeft u al een account? Klik dan op de optie ‘inloggen’ en vul de gevraagde gegevens in om in te loggen op uw account.

Vervolgens vragen wij om uw adresgegevens om de bestelling te kunnen verzenden. Wijkt het factuuradres af van het afleveradres dan kunt u dit later in uw account aanpassen. Klik op ‘doorgaan’ om verder te gaan met bestellen.

In het volgende venster ziet u een overzicht van de door ons gebruikte verzendmethode. Heeft u speciale wensen omtrent de levering van de bestelling? Voeg dan de gewenste notitie toe aan de bestelling. Klik vervolgens op ‘doorgaan’.

Ten slotte vragen wij u nog om een betaalmethode te kiezen. Selecteer de gewenste betaalmethode. Accepteer onze algemene voorwaarden door het vierkantje aan te vinken en klik op ‘bestellen’. Volg vervolgens de instructies in de betaalomgeving en uw bestelling bij Skate-Plaza.nl is voltooid. 


Betalen

Om uw bestelling bij Skate-Plaza.nl te betalen kunt u gebruik maken van één van onderstaande betaalmethoden.
Alle betalingen bij Skate-Plaza.nl lopen via Mollie over een beveiligde verbinding en via de eigen beveiligde verbinding van uw bank. 

iDEAL
Betaal gemakkelijk en snel en met uw eigen bankgegevens via iDEAL en Mollie.

Bancontact
Vertrouwd en veilig betalen voor iedereen uit België met Bancontact en Mollie.


Betalen bij Skate-Plaza.nl is gemakkelijk en loopt via een beveiligde verbinding.