De nieuwe Tantrum V9 stunt steps van Slamm Scooters. (21-11-2021)
Onlangs bracht het populaire Slamm Scooters de nieuwe lijn V9 Tantrum stuntsteps op de markt. Speciaal ontwikkeld voor de allerjongste steppers en verkrijgbaar in opvallend gekleurde designs.

Deze steps van Slamm zijn laag in gewicht en daardoor makkelijker te gebruiken door jonge kinderen. De stuntsteps hebben een T-bar stuur met opvallende Swirl bar grips die zorgen voor een goede houvast. Met de 100mm wielen die zijn uitgerust met snelle chrome abec-9 lagers rol je gemakkelijk rond over iedere soort ondergrond. 

Wil je een Slamm stuntstep kopen? Dan word deze gratis aan je verstuurd. 

Stunt step Slamm Scooters Tantrum V9


Bekijk hier de V9 Tantrum stunt steps van Slamm >

---

Een skateboard kopen bij SkatePlaza. (21-11-2021)
Wil je een skateboard kopen dan ben je bij SkatePlaza aan het goede adres. Bij SkatePlaza koop je namelijk een skateboard mét rolgarantie. Al onze skateboards zijn voorzien van de juiste kwaliteit onderdelen waardoor je zeker weet dat je een skateboard aanschaft dat goed en soepel rolt. Een goed rollend skateboard is belangrijk om het skateboarden op een juiste manier onder de knie te krijgen. Na twee keer steppen rolt het skateboard meters vooruit zodat je de tijd hebt om je balans te vinden en je te concentreren op het oefenen van je eerste tricks. Hierdoor word het skateboarden pas echt leuk en laat je het skateboard niet na eenmaal gebruiken in het hoekje van je kamer staan. Bij veel 'speelgoed' merken skateboards is dit laatste niet het geval. Je kunt steppen wat je wilt maar dan nog komt het skateboard niet vooruit. Het gevolg is dat het skateboard niet doet wat eigenlijk wel de bedoeling is en je eerste meters op een skateboard al snel niet leuk meer zullen zijn. 

Wanneer je een skateboard koopt bij SkatePlaza ben je verzekerd van een skateboard dat goed rolt en waarop je de kneepjes van het skateboard met alle plezier zult leren. Onze skateboards worden gebruiksklaar bij je afgeleverd zodat je meteen de show kunt stelen in het skatepark. Bekijk ook eens onze mini skateboards met speciale afmetingen voor jonge kinderen. 

Skateboard kopen mét rolgarantie bij SkatePlaza

Bekijk de skateboards van SkatePlaza >